fbpx

Svet

Sve vesti

Srbija

 • Jedinstveni portal za prozjumere u Srbiji0

  U prvih 11 meseci ove godine, broj prozjumera koji su domaćinstva se skoro utrostručio, skočivši sa 602 domaćinstva u 2022, na 1846 domaćinstava u 2023. godini, i beleži konstantan rast objavio je Centar za unapređenje životne sredine.

  READ MORE
 • Održan Dijalog o klimatskim promenama 2023

  Održan Dijalog o klimatskim promenama 20230

  Kako bi svi relevantni akteri u društvu preduzeli aktivnosti koje će smanjiti zavisnost privrede od fosilnih goriva i pomoći Srbiji da na vreme poveća otpornost na izmenjene klimatske uslove, Ministarstvo zaštite životne sredine održalo je danas „Dijalog o klimatskim promenama“.

  READ MORE
 • Dodeljeno 190.000 dolara najboljim inovacijama0

  Uz podršku Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), Ministarstvo zaštite životne sredine i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) dodelili su novčane nagrade u ukupnom iznosu od 190.000 dolara autorima 19 najboljih inovativnih rešenja za brži prelazak na  cirkularnu ekonomiju.

  READ MORE
 • Inovacije pomažu energetski ugroženim domaćinstvima0

  Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Ministarstvo zaštite životne sredine i Ministarstvo rudarstva i energetike izabrali su 12 najboljih poslovnih rešenja za pravednu zelenu transformaciju privrede i smanjenje energetskog siromaštva.

  READ MORE
Sve vesti