fbpx

Ekologika.rs se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih posetialaca našeg portala. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o posetiocima sajta, odnosno podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne medijske usluge. (e-mail adresa, ime i prezime).

Vaši podaci koriste se za pružanje postojećih osnovnih medijskih usluga i ponude novih, kao i za korisničku podršku, funkcionisanje sajta i analizu posećenosti sajta. Svi podaci o posetiocima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni na Ekologika.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Takođe, državnim organima se može omogućiti uvid u podatke na osnovu zakonskog zahteva.

Ekologika.rs ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima. Ekologika.rs prikupljene podatke ne koristi ni u koje druge svrhe osim ranije navedenih. Ekologika.rs čuva vaše podatke tokom tokom trajanja usluge, ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje i ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na [email protected] ili telefonom na +381 11 3408 900.